HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Olimpiai sikerből is lehet tanulni – döntéseket párbeszéddel és előkészítve hozzon a magyar parlament, a magyar kormány

Köszönet illeti a magyar olimpikonok munkáját!       Köszönet illeti a sportsikereik tanulságaiért, amelyet Országbíró Zoltán társadalompolitikus szerint érdemes átvenni s tanulni belőle a jogalkotás, a társadalmi csoportokra ható döntések meghozatalakor.

A Költségvetési Tanács, az Állami Számvevőszék véleményeiből kitűnik Orbán Viktor által vezetett kormány 2013-ban előreláthatóan kritikus helyzetben fog kormányozni.

 A 2012-es olimpia Magyarország sikerét hozta nemzetközi környezetben.

Erre kell törekedni minden közéleti és politikai résztvevőnek a gazdaságpolitika, a társadalompolitika, a külpolitika területein.

Igen előkelő helyezésünk az országok közötti pontversenyben a sportolóknál igazolta – csak részletes és felelős előkészítés, mások módszereinek tanulmányozása, alapozás, majd finom észrevételek beépítése hozza meg a hazai és nemzetközi sikert.

Más rangsorokban, amelyek egy ország müködését mutatják be nemzetközi összehasonlításban – helyezéseink igen szerények.

Ennek megfelelően elvárás, hogy döntéseket, csak azokat megelőző valós párbeszéddel és előkészítve hozzon a magyar parlament,a magyar kormány!

Hivatalos parlamenti rendszerben megtalálhatóak a közérdekű lobbi, az európai mintájú érdekérvényesítés hasznos javaslatai, amelyek a mindenkori kormány és parlament munkáját támogatják – érvényesülésük a döntésekben közérdeknek tekinthető.

Gazdasági elmozdulás a mélypontról, nemzetközi politikai elismerés a társadalmi részvétel megerősítése, az átlátható érdekérvényesítés, közérdekű lobbi törvényi szabályozása után képzelhető el.

Magyar edzők, gyurók, pszichológusok lelkiismeretessége megkövetelendő a kormányzati és parlamenti bizottsági döntéselőkészítések során.

Nemzetközi példaként nem túl távoli országok Dánia, Ausztria állhat előttünk a kormányzati döntéselőkészítés mintájaként.

Tanulságaikat köszönjük – további sikeres sportolói, magánemberi életet kívánunk a magyar olimpikonoknak és felkészítőiknek egy valóban sikeres Magyarországon!

Sajtóiroda:06-302-456-008
    Kiadó: Magyar Igazságügyi Érdekvédelmi és Közérdekvédelmi Szövetség/MTI-OS

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: