HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Választások szabályainak változtatása kockázatokat rejt – Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ strasbourgi képviselője véleménye

Körültekintést, mértéktartást és társadalmi párbeszédet igényel a választásokkal összefüggő bármely szabályozás Bíró M. Márton szerint.

A Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ Strasbourgi képviselője a legnagyobb veszélynek az előkészítetlen döntést tartja.

Nemzetközi példák hasznos tapasztalatait a magyar választásokba érdemes lehet beépíteni, azonban Bíró M. Márton véleménye szerint politikai szempontból a kormánypárt számára egy ilyen döntés kétélű fegyver.

“Egy új választáshoz kötödő előírás az állampolgárok számára egyszerű, könnyen elérhető, ügyfélbarát eljárást kellene, hogy jelentsen – fogalmazza meg álláspontját a szakértő.

Állampolgári jogok gyakorlásában figyelemmel érdemes lenni a külhoni magyarokra, az ő szavazati joguk érvényesülésére. Ez nehéz és összetett jogalkotói feladat.” (Magyar Közéleti Szemle)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: