HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Társadalompolitika Magyarországon – Magyar vállalkozók, magyar fiatalok nélkül nem megy!

Az euróövezet válságán való túllendülésére a nemzetközi elemzők nagy esélyt látnak – benne felmerülő kockázatokkal. Németország alkotmánybírái olyan többoldalú döntést hoztak, amely Németország fejlődését nem akadályozza, így erős támasz maradhat az európai integráción belül. USA értékelések, Kínai visszajelzések az európai integráció szükségességét óvatosan, de tényként kezelik.
 
Magyarországon a parlamenti döntések folyamatosan hozzák hátrányba a magyar Kft-k,a még éppen a csökkenő fogyasztás mellett működni képes vállalkozásokat.
 
Aránytalan beszámolók központi médiumokban a külföldi vállalkozások százainak kedvező álláspontjáról ,csökkentve a magyar vállalkozások húszezreinek kényszerfelszámolásait.

Különleges a magyar társadalompolitika abból a szempontból, hogy úgy fogalmazódnak meg társadalompolitikai stratégiák, hogy közben egyes parlamentben hozott döntéseknél, a jogszabályok kialakításakor tart a magyar vállalkozásoktól, a magyar fiataloktól a törvényhozásban döntően résztvevő politikai erő.

Tartását a parlamenti döntések úgy fejezik ki, hogy mindig a teljesíthetőnél szigorúbb szabályokkal, folyamatos túlbürokráciával, vagy indokolatlanul szűkmarkú esélyteremtésekkel távolodik el a magyar vállalkozások valódi gondjaitól, vagy a magyar fiatalok életszerű lehetőségeitől.

Társadalompolitika Magyarországon – magyar vállalkozók, magyar fiatalok nélkül nem megy – fogalmazza meg többször Országbíró Zoltán társadalompolitikus, magyar kormány részére, a magyar országgyűlésben előterjesztett jogalkotási közérdekű lobbi javaslatok értékelésekor!

Gazdasági és Pénzügyi Unió kereteiben olyan konkrét megoldások lépnek életbe, amely minden tagállam számára egy új időszámítást jelenthet az Európához való tartozásban.

Magyarország gazdaságpolitikai váltása a fentiekből következtethető – az európai fősodor átalakítja a Kelet-Közép-Európa tagállamainak gazdaságpolitikai mozgásterét.

Európai állampolgárok számára az európai integráció növekvő biztonságot és kiszámíthatóságot teremt meg, ahogy az a német, francia, vagy holland munkavállalók számára jelenleg is természetes.

Magyarország vállalkozóinak, munkavállalóinak az európai vállalkozási környezet, a tőle tartó magyar politikai jogi túlburjánzások nélkül stabil mozgásteret jelent.(Paraméter)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: