HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Felelős NEM a Kossuth téren, felelőtlen IGENEK a parlamentben

Hosszú volt az út odáig, hogy a parlament előtt felelős “NEM” rendezvény alakulhasson ki.

Elgondolkodtató, hogy az egyre  kilátástalanabb életúttal rendelkező magyar emberek terhei folyamatosan nőnek a parlamenti szavazások nyomán a parlamenten belül – fogalmazta meg Országbíró Zoltán mérsékelt politikus a kialakult helyzet összegzését.

A rendre felelőtlen “igenek” a rossz törvényekre létrehozta a felelős “NEM” rendezvényét, ahol nagy számban jelentek meg Magyarország tájairól emberek.

Túlzott politikai megfogalmazások sorra lehetőséget teremtenek, hogy állásukat, lakásukat, jövőjüket elvesztő emberek a megmaradt szavazói hitüket elfogadható, vagy elfogadhatatlan politikai erők által közvetített értékek mellé tegyék le.

Minden tizedik magyar ember személyes adóhátralékkal küszködik, a magyar családi cégek és magyar  civilek bürokratikusan felgyorsított felszámolásnak esnek áldozatul.

Az elmúlt egy hét története megerősítette Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata szerint, hogy a magyar középosztály, a magyar családok sokkal józanabb parlamenti politika mentén való jelentős támogatása, megerősítése a legszükségesebb politikai lépés.

Nem lehet megfeledkezni arról, hogy az egy hét szégyenletes politikai történelmét Magyarország   területén, a magyar többség hallgatása közben Irán és Izrael vívta meg hazai megfizetett képviselőin keresztül.

Díszletté vált a magyar országgyűlés és benne az ország  képviselői és a magyar közösségi fellépés demonstratív helyszíne a Kossuth tér Rogán Antal, Bajnai Gordon, Mesterházy Attila felszólalásával.(Magyar Közéleti Szemle)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: