HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Választások és politikusi hitelesség mindig a döntések előkészítésén múlik

2013-ban a kormánypártokon dõl el minden a mérsékelt demokrata politikai álláspont szerint:

Megismétli-e magát a néhány évvel ezelőtti történelem?

Ott a mérsékelt demokrata álláspont szerint egyedül az MSZP és koalíciós partnere folyamatos döntéshozatali  kudarca a kormányzásban erősítette meg a 2010-es választásokra a FIDESZ válaszási esélyeit.

Mérsékelt demokrata nézőpontból a FIDESZ folyamatosan hozza meg az önmagát politikailag és morálisan errodáló kormányzati és parlamenti döntéseit javarészt előkészületlenül, ezzel ma már ott tart, hogy ismét hitelt teremtett Gyurcsány Ferencnek, Bajnai Gordonnak!

Országbíró Zoltán politikusként kérdésünkre kifejtette:”a mérsékelt politikai irányzat nem egy választásról szól és nincs előre minden körülménytől független ellenzéki, vagy kormányzati koalíciós beállítottsága.”

 A mérsékelt demokrata politika a történelem léptékeivel mérhető ezért a magyarországi politikai életben újra megjelenésének rövid időszaka érdektelenné teszi a pillanatnyi kampányokban.

 Olyan új szemlélet a mérsékelt demokrata politizálás, amely Európa fejlettebb társadalmi viszonyai között ismert.

Fő politikai törekvése a választói akarat és a pártakaratok társadalmi moderációjának létrehozása, jelenlétével ezen irányú pártműködések elérése.

Egy a választókkal megfelelő párbeszédben lévő kormány, megfelelően alapos és nyílt előkészítésben meghozott jó társadalmi hatású törvényei esetében egy mérsékelt demokrata erő akár koalíciós partnere is az adott kormánynak.

“A jelenlegi folyamatok erős változtatásra szorulnak, így a mérsékelt demokrata gondolkodás inkább ezen időszakban  az ellenzéki szerephez áll közelebb” – összegezte Országbíró Zoltán a mérsékelt demokrata politika képviselőjeként.(Magyar Közéleti Szemle)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: