HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Gazdaság és társadalom mérsékelt politizálást igényel a mai Magyarországon

Magyarország kiemelt közérdeke a jogállam tartalmának társadalmi egyezsége – pártviziók és pártilluziók nélkül.

Nemzetközi kritikák mellett, a hazai jogkövető állampolgárok is érzékelik nehezen azonosítható a pillanatnyi politikai érdekeken túlmutató jogállami tartalombázis. Kétségkívűl Orbán Viktor kormányfő tesz kormányzása során kísérleteket, de a bekövetkező jogalkotási hibák miatt a jogállam nem erősödik meg jelentősen.

Országbíró Zoltán közérdekpolitikus a Magyarországi Állampolgári Jogvédő Központ hazai és nemzetközi tapasztalataira hivatkozva a jogállamiság pártok feletti tartalom meghatározását hiányolja.

Németországtól, Hollandiától leszakadásunk csökkenhetne, ha rendszerváltás nagy adósságát törlesztenénk a magyar állampolgárok felé.

A 2010-ben bekövetkezett választási eredmények után,történelmi lehetőséghez jutott az Orbán Viktor vezette kormánypárt.

Történelmi lehetősége mára számtalan kérdésben elbizonytalanodott, s ennek oka Országbíró Zoltán társadalompolitikus álláspontja szerint a rendszerváltás kitermelte kérdések megválaszolatlansága.

További minden késlekedés Magyarország kifejezett kára, a kormányzó párt történelmi elsüllyedésének kilátása a politikai önamortizálás eredményeként.

Közvéleménykutatások jelzik a válaszokkal nem késlekedhet Orbán Viktor és kormánya, a kérdést a jogállam tartalmi elemeinek pártok feletti egyezségére elő kell mozdítani. Független jogvédő szervezetekkel, egyetemekkel, szakértőkkel kell a valódi társadalmi párbeszédet elindítani és lefolytatni.

Magyarország kiemelt közérdeke a jogállam tartalmának társadalmi egyezsége – pártviziók és pártilluziók nélkül.

Közelmúlt eseményei jelzik az elmúlt 10 év önmagában sem az MSZP, sem a FIDESZ kormányzása alatt nem adta meg a jogállam tartalom egyezség megfelelő kereteit – éppen sajátos pártérdekei miatt.
(MTI-OS/sajto Rongo)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: