HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Független sajtó és központi médiumok

Sokszor merül fel a kérdés vélemény újságírás, vagy tényújságírás a kívánatosabb?!

Jelen oldalon a kívánalmak közül a média kiegyensúlyozottsága és sokszínűsége elementáris követelmény, ehhez az egymás mellett meglévő újságírás változatok bőven elférnek, egyenesen szükségesek.

Független sajtó és központi médiumok kettőse (média duó) lényeges a társadalom számára, hiszen eltérő ütemben, eltérő arányban fogják fel a társadalom aktuális törésvonalainak kialakulását, a társadalom rombolását jelentő különböző döntések hatásait.

Sem a foglalkoztatás, sem a KKV szektor megélénkítése nem halad elvárható ütemben, mert káros hatású jogszabályok visszatartják a gazdaság szereplőit a foglalkoztatástól, a piac erőteljesebb megdolgozásától.

Jó példát adhat erre a rezsicsökkentés témája, vagy a devizahiteles társadalmi károk hatásai.

A központi médiumok a rezsicsökkentést már szinte reggeltől-estig ismertetik ezer oldalról, szórványosan hírt adva, véleményt közölve a társadalom igazi időzített bombájáról a devizahitelesek csapdájának lényeges elemeiről.

Valós társadalmi helyzet, hogy  a rezsicsökkentés kormányzati kommunikáció és társadalmi hangulatjavítás  “húzóágazatát” megtörheti a devizahitelesekkel, magánszemélyekkel szemben gyakorolt fizetési meghagyás és végrehajtás szabályainak károkozása.

Több politikai értékelő, illetve a józan ész politikai erői, közöttük pl. az Országbíró Zoltán által életre hívott mérsékelt demokraták állítják a devizahiteleseket már nem lehet tovább megtéveszteni “szalámi taktikával” – ez a kormányzó politikai erőnek az egyik legnagyobb kihívás!

Részben a bíróságokon növekvő számú devizahiteles perek áttörhetik a jogalkalmazás gyakorlatát.

A jogalkalmazás feszültsége az I. fokon eljáró és a fellebbviteli bíróságokon kitapintható a döntésekben.

Részben a devizahitelesek társadalmi csoportjai egyre szervezettebbé válnak, egy halogató, vagy nem kellően alapos politikai döntés, majd jogi lépések a kormányzat részéről jelentős belpolitikai fordulatot hozhatnak.

Ezen kérdésekkel a központi médiumok nem foglalkoznak, “agyonhallgatják” a társadalomra érzékeny politikai személyiségek véleményét, javaslatait, míg a független sajtó több változatban is érzékeli a társadalom ezirányú mozgásait. (Pl. Simó Endre stb.)

Összességében Magyarország fejlődését a független sajtó elsődlegessége, a központi médiumok másodlagossága szolgálja. (Felsőfokon)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: