HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Orbán Viktor kormányát nem érdekli a hitelprobléma átfogó megoldása?

Megdöbbenésének és felháborodásának adott hangot kedden a Magyar Szociális Fórum amiatt, hogy a miniszterelnök, és az általa kijelölt nemzetgazdasági miniszter egyaránt elzárkózik a civilek Róna Péter vezette küldöttségének fogadása elől, nem hajlandó megismerkedni a Szociális Kerekasztal tervével, hanem a hitelprobléma átfogó rendezése helyett az árfolyamgáthoz való csatlakozás határidejét hosszabbította meg.

Miért nem kíván foglalkozni Orbán Viktor kormánya a hitelprobléma tényleges megoldásával? Miféle politika, és erkölcsi hozzáállás mondathatja egy kormánnyal, hogy „nem érdekel”, mit tartalmaz a Szociális Kerekasztal Róna Péter által megfogalmazott terve a társadalmi horderejű problémának az orvoslásáról? – tette fel a kérdést a civil mozgalom.

Az MSZF felháborítónak tartja, hogy noha két évvel ezelőtt az MSZF Szociális Kerekasztala indította útjára a Hitelkárosultak érdekvédelmi mozgalmát, a kormány máig sem tárgyalt velük, rendre figyelmen kívül hagyta a Hitelkárosultak követeléseit, és a bankokkal egyezett ki, most pedig pénzügyi biztosi poszt kreálásával próbálja kivédeni a rá nehezedő társadalmi nyomást.

A megoldás elodázása miatt kialakult válsághelyzetből egyesek irracionális irányban keresnek kiutat. Április 21-re, a budapesti Hősök terére olyan tüntetést hirdettek meg, amelynek deklarált célja a „történelmi alkotmány” és a királyság helyreállítása. Szervezői azt hirdetik, hogy a Hitelesek a monarchia restaurálásától remélhetik sorsuk jobbrafordulását – figyelmeztet rá az MSZF.

Milyen érdeke fűződik a kormánynak ahhoz, hogy az antidemokratikus csoportokat erősítse az ésszerű, demokratikus megoldást elutasító magatartásával? Miért tesz a kormány politikai engedményeket a radikális jobboldalnak? – intézte a kérdést a Magyar Szociális Fórum a kormányhoz. (Magyar Szociális Fórum)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: