HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata vélemény – sok ésszerűtlen állami kiadást le kellene faragni

Társadalmi áldozatok nagyon nagy mértékűek a hiánycélok demonstratív elérése érdekében véli Országbíró Zoltán a mérsékelt demokrata politikai vonulat képviselője.

Ezzel egyidejűleg teljesen indokolatlanul adófizetői forintokból a szabad piacról is ellátható feladatokat “gyűjtenek be” állami szervezetek, intézmények.

A torzító állami központosított igazgatás számos szakpolitikai területen az ésszerű kiadáscsökkentés ellen hat.

Összességében a fogyasztás növelése, a reál jövedelem növelésével egyidejűleg az állam központi finanszírozású területeinek egy részét át kell engedni a szabad piac szereplői számára – állítja a mérsékelt demokrata.

Indokolatlan állami szerepvállalás többszörösen rontja az adott szakpolitikai terület működésének színvonalát, felesleges adóztatási kényszert vonva maga után következmény az addig arra a területre szerzett képzések elértéktelenedése, képzőhelyek, szolgáltatók csődje, a munkanélküliség növekedése.

Ma az állam elvesztette saját  szervezetei felett a kontrollját, amelyet a mérsékelt demokrata politika a leggyorsabban állítana vissza a költségvetés csökkentése mellett. (MTHI)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: