HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Árvíz és gazdasági hatásai.

Nehéz jó okfejtést tenni egy emberi életeket veszélyeztető jelenség, a 100 év rekordját vélhetően több helyszínen megdöntő árvízzel kapcsolatosan.

Bízva az emberi életek szakszerű mentésében a vállalkozások, gazdasági folyamatok szempontjából néhány érdekes véleményt, szemléletet érdemes átgondolni:

Két elhatárolható gazdasági szemszögű szakasz jól különíthető el:

– Árvíz megelőzés szakasza

 

-Árvíz utáni helyreállítás szakasza

 

Bármilyen különös, de egy árvíz, ha ipari létesítményeket, közműhálózatokat jelentősen nem érint, akár a vállalkozások számára megrendelést, a gazdaság számára dinamizmust hozhat.

Okosan megtervezett helyreállítás megrendelései, kivitelezései a hozzájuk kapcsolható rendkívüli brüsszeli források szép számmal adnak lehetőségek a KKV szektor cégeinek is.

Árvíz megelőzés hosszabb szakaszában a ráfordítás és annak hasznosulása a legfontosabb kérdés.

Általánosnak tűnő vélemény, hogy a legköltséghatékonyabb a turisztikai célokra is használható elvezető csatornák, mesterséges, időszaki tavak rendszere. (Magyar Közéleti Szemle)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 568 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 568 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: