HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Félévi fogyasztói áttekintés Magyarországon – Patrióta fogyasztóvédelem jelzései

MÁV fogyasztói sérelmektől, a társasházi kiszolgáltatottságtól, a magáncsőd hiányán át a vendéglátóhelyek WC színvonaláig! 2013 év hozzánk elérkezett tapasztalatait összevetve a politikai erők kezdeményezéséig megállapítható: a fogyasztói kosár üressége, aránytalansága döbbenetes Európa más országaihoz képest!

Súlyos hiány a mérsékelt demokraták, vagy a KDNP által szorgalmazott európai színvonalú magáncsőd szabályozása.

Megfelelő kontroll nélkül súlyosan sérülnek a kisebbségi tulajdonosok érdekei a társasházakban, nincsenek a MÁV használatára ösztönző területi jegyek és programok, nívótlan és balkáni állapotok a WC kialakítás és müködtetés területén!

 Természetesen az élelmiszerbiztonság,a magyar termékek népszerűsítése területén javuló fogyasztóvédelmet is jelentő intézkedések elismerést érdemelnek Fazekas Sándor miniszter aktivításával.

2010 óta megváltoztatott jogszabályok a társasházakban súlyos hátrányba hozzák a kisebbségi tulajdonosokat, a jogsértő közös képviselők szankciói és intézkedő hatóságai egymásra várnak.

Ez a devizahitelezés ügyével együtt fogyasztói sérelmeket, családi tragédiákat jelent. Van olyan konkrét eset, hogy gyermekes család panel lakását 6 hónap alatt elárverezték folyamatos befizetései mellett.

Az Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata által szorgalmazott családi csőd, magáncsőd Dánia, Svédország mintájára való kialakítása még hiányzik a parlament részéről. Ezek a gazdasági migráció okai is.(MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: