HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Várható-e valódi humán reformok a FIDESZ 25. kongresszusa után?

Döntő jelentősége lehet annak a 2014-es választásokra, amiről Pokorni Zoltán beszélt a FIDESZ kongresszusán.

Nyitott kérdés, hogy a kormányzó párt képes lesz-e valódi deregulációra, humánus jogszabály alkotásra.

Ennek jelét Pokorni Zoltánon kívül úgy tűnt az élő közvetítésben mások kevéssé ismerték fel.

Retorikájában magasan értékelt a sajtóban, azonban a választói vélemények megoszlanak a  FIDESZ 25. tisztújító kongresszusáról.

Az öröm és bizakodás elhalványult, amely a 2010-es tabáni Orbán Viktor beszéd után érezhető volt az egész országban.

Kétségtelen felmutathatóak statisztikai eredmények a beruházásoknál, nemzeti kultúrális és rendezvényi területen, de a mikrovállalkozások és a magyar emberek váratlanul váltak kárvallottjaivá az elmúlt időszaknak ismét.

Sem a külpolitikában, sem a valódi nemzeti együttműködés területén nem valósult meg áttörés, magyar vállalkozások tevékenységét egyes területeken indokolatlan  állami döntések tették lehetetlenné érthetetlen előkészítetlenséggel, míg a jogalkotás egyenesen süllyedt színvonalában.

 A rezsiharc túl nagy retorikai erőt kapott, miközben a téves jogszabályok és döntések az embereket más oldalról veszteségekbe kergetik.

Összességében a politika iránt érdeklődök nem várnak kiugró változásokat a FIDESZ 25. közgyűlésétől, pedig a társadalomra hangolódásnak, valódi nemzeti együttműködésnek a hiánya mára kitapintható. (MTHI)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: