HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Debreczenyi János vállalja a véleményét – Mi is van a demokráciával?

Magyarország egyik igazi demokratikus jelenségéről adunk hírt:  Veszprém volt polgármestere őszintén és sokak által megélt gondolatokkal lépett ki a pártból.

Mint elmondta a nyilvánosság számára, Ő nem adott 2010-ben támogató voksával a politikai ámokfutásra semmilyen felhatalmazást.

Egy őszinte helyi politikus megelégelte, hogy a választók élete és a politikai hangszórók már nem beszélnek egy nyelvet Magyarországon.

Debreczenyi János kimondta az emberek véleményét.

Debreczenyi János kimondta az emberek véleményét.

Kilépett a KDNP-ből, mert a környezetében az emberek választói becsapásnak látják a 3,5 év alatt történteket. Ugyanebben a pártban Dr. Surján László a Facebookon kommentál teljes lendülettel.

Különbségek vannak ember és ember, politikus és politikus között mindenkor.

Mérnökként felvállalta véleményét, ezzel minden magyar állampolgárnak példát adott a társadalmi részvétel felelősségéből.

Bár jelenleg el kíván fordulni a politikától, a volt veszprémi polgármester igazi demokrata! Magánemberként van benne civilkurázsi és tudja Magyarország mást érdemel.

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: