HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Nem tette le terhét a magyar társadalom – Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus

Komoly a várakozás a magyar kormány felé, s ezt hangsúlyossá teszi a közelgő választás, a devizahitelesek demonstrációs hajlandóságának növekedése.

“Egyenlőre nem tette le a devizahitelezés általánosan társadalom károsító terhét Magyarország” – állítja Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus.

“A szaktárca megfontoltság, a mérsékelt demokrata szemlélettel nyáron és az előző években előterjesztett komplex megoldást szorgalmazó javaslatoknak megfelelő Varga Mihály szaktárca irányítói bejelentések összeségében akár célba érhetnek.

Megoldatlan kérdések kárai egyre nagyobbak Magyarországon.
Hol élnek a magyar politika döntéshozói?

Különösen sokat segíthet a végrehajtási eljárás, a jelzáloggal biztosított kölcsönszerződés felmondási feltételeinek megváltoztatása a jogszabályok területén. – összegezte a mérsékelt politikai irányzat várakozásait.”

Magyarországon a devizahitelezés problémája a hajléktalanok kitermelésének problémájától nem választható el a szociális munkások nyilatkozatai szerint.

Ma hajléktalanná válás igen rövid és kegyetlen módon történik.  Elég hozzá egy tartós munkanélküliség, néhány szabálysértés, vagy nem jól sikerült vállalkozói üzleti terv és annak drámai következményei.

Szélsőségesen antihumánus az ú.n. következményes kölcsönszerződés felmondás jogi szabályozása és gyakorlata.  Ez azt jelenti, hogy bárki Magyarországon 300.000Ft tartozása miatt (pl. autóbaleset stb.) szembesülhet a jelzáloggal biztosított kölcsönszerződése “automatikus bedöntésével” akkor is, ha azt még éppen fizetni tudja!

Sebők Dóra mérsékelt demokrataként és ügyvédként ennek az alkotmányossággal összefüggő problémáira is felhívja a figyelmet, valamint az idő előttiség képtelen, de megvalósuló gyakorlatára.

Magyarországon  érvényes a mérsékelt demokrata nézőpont állítása: Pártfinanszírozás mellett, a devizahitelezés is tovább károsítja következményeivel a magyar lakosságot. (MTHI)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: