HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Feltalálók a nagyvilágban

A feltalálók világszövetsége (IFIA) vezetőinek delegációja az elmúlt héten tárgyalt a világ két legjelentősebb szabadalmi hatóságának, az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) és az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatala (USPTO) vezetőségével.

Az IFIA delegációja tájékoztatást adott a feltalálók világszervezetének munkájáról. Mindkét szabadalmi hatóság elismerését fejezte ki az IFIA elért eredményeit illetően, különösen a nemzetközi találmányi kiállítások világláncolatának megszervezéséért.

A tárgyaló felek kinyilvánították, hogy az innováció felgyorsításának egyik hatékony eszköze lesz a jövőre elinduló EU szabadalom, amely különösen előnyös lesz a kis és közepes vállalkozások számára. Az IFIA vállalta, hogy 88 országban működő tagszervezetein keresztül népszerűsíti az EU szabadalom előnyeit.
Az USA szabadalmi hatósága tájékoztatást adott a feltalálók vámszedői ellen hozott törvény hatásairól. A becsapott feltalálók az Egyesült Államokban jelentős kártérítést kaptak, és a csaló szolgáltatók pedig, börtönbe kerültek.

Az IFIA kifejezte, hogy az innovációs támogatások haszontalan felhasználása ellen mindenhol fel kell lépni, ezért kampányt indít a világ többi országaiban hasonló törvények meghozatalára.
A találkozók után Vedres András IFIA elnök Bogsch Árpád Emlékéremmel tüntette ki Benoît Battistelli urat az EPO Elnökét és Teresa Stanek Rea asszonyt az USPTO vezetőjét, aki egyben az USA Kereskedelmi Helyettes Államtitkára is.

    Kiadó: Magyar Feltalálók Egyesülete (MAFE)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: