HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Paragrafus csökkentés az ügyfelek, fogyasztók, vállalkozók várakozása 2014-ben

A rezsicsökkentés mellé azonnali paragrafus csökkentést igényel a magyar társadalom a felénk jelzett panaszok szerint,az ügyfelek számára humánusabb eljárások kialakítására van szükség.

Magyar jogkereső ügyfelek érdeke, hogy több támogatást kapjon a bíróságoktól független mediáció, a független civil betegjogi érdekvédelem,előzetes szűrő alkalmazása után induljon csak fogyasztóvédelmi eljárás mikrovállalkozások, mint ügyfelekkel szemben.

Nagyon lényegesnek tartjuk fogyasztói szempontból a rezsicsökkentés folyamatát!

Azonban a rezsicsökkentés kedvező hatásai nem jelentkeznek a gazdaság élénkülésében,valamint a munkaerőpiacon, ha a mikrovállalkozások mint ügyfelek jogvédelme a jogszabályokban nem erősödik meg.(Mikrovállalkozások mint jogszabály alapú szolgáltatások ügyfelei stb.)

Egyre kevesebb az államtól független civil betegjogi jogvédelemmel találkoznak Magyarországon a jogsértett emberek ügyfélként – a következmények súlyosak, akár emberi életet követelhetnek.

Hasonlóan az ügyfelek érdekében szorgalmazzuk a bírósági pereket – kifejezetten bírósági szervezeten kívüli- kiváltó mediáció perrendtartásba foglalt támogatását, a perrel összefüggő illetékek súlyozását a mediátori felhívásra nem kooperatív fél rovására, terhére.

2014 év sikere az ügyfelek, fogyasztók szempontjából a fentieken is múlik!
Kiadó: MFPÉE Magyar Fogyasztók és Ügyfelek Országos Patrióta Érdekvédelmi Szervezete (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: