HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A mérsékelt demokrata gazdaságpolitika jelentősen lecsökkentené a munkavállalók után fizetendő járulékokat

Magyarország gazdaságáról, fejlődésének irányáról sok vélekedés lát napvilágot – eredményei azonban szerények.

A mérsékelt demokrata gazdaságpolitika az ÁFA mérséklése mellett a legjelentősebbnek a kisvállalkozások által foglalkoztatottak utáni járulékok markáns lecsökkentését tartja.

Egy átalányösszegben és félévente befizetendő összeggel egyszerűsödne a bürokrácia a kisvállalkozások körül a mérsékelt demokrata elképzelés szerint, nőne a piaci foglalkoztatás, könnyebben térhetnének magukhoz a gazdasági válság hatásai alól a mikrovállalkozások, kisvállalkozások.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus álláspontja, hogy a rossz politikai döntések után, határozott javaslatokkal és azok megvalósításával kell jó irányú reformokat elindítani.

Minden piaci foglalkoztatás jobb, mint a közmunka – állítja a politikus.

“A közmunka szükséges, de legvégső eszköz , melynek aránya egy egészségesebb gazdaságban csökkenő kell, hogy legyen.”

Másik sarkalatos pontnak tekintik a mérsékelt demokrata gazdaságpolitikában a magyar kisvállalkozások helyzetbe hozását azzal, hogy az állam minden olyan területről vonuljon ki, amelyet a magyar KKV és mikrovállalkozások el tudnak látni szabad piaci tevékenységként.(MTHI)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: