HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Választások előtti kevésbé elegáns lépések 2014

Szinte alig található új elem a választások előtt 75 nappal.

Összességében a mérsékelt szemléletű választó nem talál megújulást a nagy politikai pártok soraiban, azonban a választás tétje nagy.

2010-2014 időszaka rámutatott a választók számára a túlhatalom olyan, mint az árvíz – súlyos károkat okoz, emberi életeket tesz tönkre.

Politikai kultúra állapotára jellemző, hogy a választások előtt két hónappal a kisebb pártok, jelöltek számára hátrányukra új változtatások jöttek létre.

A kis pártokat, kevés pénzzel rendelkező jelölteket érinti hátrányosan a hirdetmények korlátozása a helyi felületeken. (utcai táblák, villanyoszlopok stb.)

Hasonlóan kevéssé elegáns, hogy még a kampány meg sem kezdődött, de az Állami Számvevőszék bürokratikus ellenőrzésekkel veszi el a jelöltek figyelmét az egyébként sem könnyű feladatuktól.

A választói akarat még meg nem ismerhető, de a két nagy politikai pólus számos kisebb párt nélkül a parlamentben  nem segíti Magyarország fejlődését.

Érdekes tehát az új Összefogás Párt kérdőíve!

“Ön szerint 2014-ben az alábbiak közül melyik párt nyeri a választást aki kormányt fog alakítani

Demokratikus Koalíció – DK Kereszténydemokrata Néppárt – KDNP Összefogás Párt Lehet Más a Politika – LMP Magyar Szocialista Párt – MSZP Együtt 2014 Választói Szövetség Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Liberálisok Civil Mozgalom Magyar Kommunista Munkáspárt Jobbik Magyarországért Mozgalom Szocialdemokrata Párt – MSZDP Szocialis Unió Negyedik köztársaságot Párt – 4K Modern Magyarország Mozgalom párt – MOMA Közösség a Társadalmi Igazságosságért Magyar Munkáspárt

A szavazás állása”   – áll a http://osszefogaspart.hu/oldalán.

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: