HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Romlott politikai termékek a magyar politikai piacon? Tudatos választók Magyarországon.

Számos szakértő foglalkozik a politikai termékek (kampányok, programok stb.)létrehozásával, de kevesebben a társadalomra, a választóra, mint ügyfélre gyakorolt rövidebb, hosszabb hatásaival.

A devizahitelezésről sem gondolta senki sem, hogy hibás terméknek fogják tekinteni.Mit okozhat a hibás politikai termék?

Ideje a tudatos választó fogalmának megerősítése, hiszen az elmúlt 10 év több statisztikai összefüggésben a társadalom kárait diagnosztizálja,a tagállamok versenyében a stagnálást jelenti.

Álláspontunk szerint a politikai programok és pártok olyan politikai termékek, amelyek bizonyos garanciákat kell, hogy nyújtsanak a választók számára, mint ügyfelek számára a választó.

A politikai termékért ellenértékként választói bizalmat adunk és konkrét voksot nyújtunk és a politikai üzlet létrejött.

Politikai program a választók számára közvetlen társadalmi részvételt, átláthatóságot és önkéntes, automatikus társadalmi párbeszéd lehetőségét kell, hogy felkínálja a politikai program hibáinak időbeni felismeréséhez.

Az a politikai program és politikai alternatíva benne a pártokkal amelyik ezeket nem biztosította, nem kívánja biztosítani károkozó, hibás politikai termék.

Tudatos választók hallgatag többségét a bírósági eljárások, nyilvántartásba vételek formai akadályai sem akadályozzák meg a tudatos döntésükben, a voksuk értékének felismerésében a politikai termékek kiválasztásakor 2014-ben.

    Kiadó: MFPÉE Magyar Fogyasztók és Ügyfelek Országos Patrióta Érdekvédelmi Szervezete (MTI-OS)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: