HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mikrovállalkozások és civilek kiszorítása a piacról – Magyarország 2014

Sokan tartanak a téves Latin-amerikai irányoktól a magyarországi változásokat illetően.

Ám a vállalkozásokra és civilekre nehezedő és bürokráciát, költségeket elviselhetetlenül növelő új Ptk. és más szabályok fenyegetésére a magyar mikrovállalkozások jelentős része még nem számolt.

http://www.freedigitalphotos.net/images/recruitment-and-reject-person-for-work-photo-p221510

Kikre nincs szüksége Magyarországon a politika éppen vezetőinek? Az alkotó emberekre, kisvállalkozásokra?

Feltehetően nem véletlen, hogy ezek hatásai egy új választási ciklusra esnek – a következő 4 évre.

A jelenség egyértelműen a kisvállalkozások, mikrovállalkozások fekete éveit vetíti előre, a piacról való kiszorulásukkal.

Külön elemzést érdemel a hasonló jelenség a civilek szervezeteivel.  Bevétel nélküli civilek tetemes költségekkel és bürokratikus papírhalmazzal való terhelése, vagy törlése.

 

Összességében a társadalom még aktív szereplőinek ad új terheket és teszi őket tönkre az “időzített jogi bombák sorozata”

Miért lenne kívánatos egy aktív közép réteg nélküli magyar társadalom, vagy magyar gazdaság?

Remélhetőleg az átlátható kormányzati lobbi jelzései, időben eredményezik a jogalkotói változtatásokat a magyar vállalkozók, magyar civil szervezetek védelmében.

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: