HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Van tanulsága a magyarországi EP választásnak

Miért vált Európa iránt kétkedővé a magyar választó?

 

Európa politikájában a választ meg kell adni a következő ciklusban a címben lévő kérdésre, mert a következő választás már egyes országokat teljesen leválaszthat Európáról, így Magyarország is ebben a veszélyes zónában van a választások tapasztalatai szerint.

3 fontos területet nem hagyhat figyelmen kívül a kérdéssel foglalkozó magyar, illetve európai politikusok vizsgálódása:

– Európai források elosztásának módja a tagállamokban.

– Civil diplomácia és független társadalmi részvétel helyzete a tagállamokban.

– Átláthatóság helyzete a kormányzati és parlamenti döntésekben a tagállamokban.

Ezekből eredő és visszaható legsúlyosabb jelenség a tagállamokban erős korrupció, itt Magyarország és Görögország a mezőny elején éktelenkedik.

Európa az új ciklusban várhatóan erős intézkedéseket tesz a tagállamok választóinak európai ellenérzése csökkentésére!

“A korrupció továbbra is kihívást jelent egész Európa számára, mely ellen határozottabban fel kell lépni.”-Állítja a mérsékelt demokrata politika vezető embere Országbíró Zoltán. (Magyar Közéleti Szemle)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: