HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Mérsékelt demokrata vélemény: A bajban lévő családok, vállalkozások kormányzati segítséget érdemelnek

 

“Különböző statisztikák és indoklások születtek arra nézve, hogy miért kerülnek nehéz helyzetbe a magyar családok, a magyar családi vállalkozások.

Helyzet súlyosságára utal, hogy egyes felmérések szerint már az egyetemi évek alatt gazdaságilag ellehetetlenült helyzetbe kerül a diákok nagyobbik része.

 

Egyetemen a hallgatók időbeli és mennyiségi leterhelése olyan mérvű, hogy tartós gyakornoki munka, diákmunka alig képzelhető el mellette.

Ma a diploma költsége összességében milliókban mérhető (3-5Mft), míg a gyermekes családok valódi terhei több oldalról sokasodtak az elmúlt időszakban is.

 

 

Fő problémát a devizahiteles kölcsönök rossz kezelése és a rossz valuta árfolyam okozza.

 

Jelenleg az euro árfolyama kedvezőtlen, így vele együtt a többi valuta árfolyama is gyengébb, mint 2010 előtt.

A családok többsége sokáig támogatja az egyetemi képzéseken gyermekeit, de felhasználható pénzeszközeik elfogynak a képzések hosszúsága alatt.

 

Másik súlyos probléma a családi vállalkozások túlzott bürokratikus terhei, túl szankcionálás, aránytalan bírságok a mikrovállalkozások körében.

 

Ennek eredményeként a családi vállalkozás, amely még önfoglalkoztató módon hozzájárulna a család gazdasági létezéséhez annak időzített bombájává lesz.

Harmadik súlyos probléma a fizetési meghagyás, végrehajtás elhibázott jogi szabályai, amelyek nem igazodnak a magyar valóság és gazdasági körülmények szabta feltételekhez.

 

Túl rövid határidők, túl nagy költségek.

A családok konszolidálása szinte lehetetlen ebben a folyamatban, amelyet az új Ptk. létrehoz.

 

Az itt felsorolt 3 (három) terület erősen felelős a magyar családok tragikus helyzetéért, a jövő generációja kialakuló kilátástalanságáért!

 

Egy jó kormányzati munka, egy jó politika ezeken a súlyos anomáliákon haladéktalanul az emberek javára változtatna – állítják politikai nyilatkozataikban a mérsékelt demokraták.

 

Mit tesz a fenti társadalmi gondok ellen 2014-ben a magyar regnáló kormány? Mi tesz a magyar országgyűlés?” (Közszolga)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 568 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 568 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: