HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Kormányzati decentralizáció – nem rossz elképzelés

Első hallásra bátor kijelentés a szaktárcák vidékre költöztetése, de akár az Európai Parlament példája szolgál jó példaként arra, hogy ez valóban eredményez decentralizációt.

Politikai körkép és bürokrácia

Soha nem rossz döntés egy kormányzati intézmény decentralizációja, főként a politikai és hatalmi koncentráció veszélyes mértéke mellett.

Ma Budapesten és az országban ez nem szerencsés adottság egy megfelelő kormányzáshoz.

A mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán szerint – “Az átláthatóság jobban érvényesül majd, a fizikai távolság egyben a döntéshozatali előkészítés alaposságát is jobban górcső alá helyezi vidéken és a fővárosban.

Mérsékelt demokrata támogatás a decentralizációhoz

Egy decentralizált intézményekből álló kormányzat munkája erősebben kényszerül szakmai munkára, kevésbé alakul ki a teljes bürokrata hegemónia.”

Önmagában a Miniszterelnök hivatala tervezett várba költözése inkább politikai ambíciók vetülete és diplomáciai üzenetként értékelhetőek.

Vidéki minisztériumi apparátusok kialakulása, a kormányzati decentralizáció lehet egy jó döntés, ha kivitelezése gyors és takarékos!

Felsőfokon

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: