HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Legértékesebb a devizahiteleseknek az ügyeikben a bizonyítási teher megfordításának felvetése

Devizahitelesek ügyeiben a legnagyobb segítség a bizonyítási teher megfordítása – Mérsékelt demokrata álláspont

 

A magyar társadalom egy valós és komoly döntést vár a magyar országgyűléstől a devizahitelesek jogsérelmeiben – összegzi álláspontját Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus.
 Országbíró Zoltán politikus a Hyde parkban London szívében
Jó és kevésbé hatékony döntésre rengeteg lehetőség van, mivel az euro árfolyam kedvezőtlen, illetve a forint hitelek kamataival is bőven van mozgástere a bankoknak.
Országbíró Zoltán politikai véleménye, hogy a legnagyobb segítség az ügyfeleknek és bankoknak a sajtóban felröppent bizonyítási teher megfordítása lehet.

Hasonlóan előretekintő a gépjármű devizahitelek bekapcsolása a folyamatba, erre nézve számos javaslatot terjesztettel elő érdekvédelmi és jogvédő szervezetek, politikai pártok.

A mérsékelt demokrata álláspontot összefoglalva, Országbíró Zoltán kijelentette: Az egész társadalom figyelme szükséges a devizahitelek ügyében, mert a kevésbé hatékony döntéseknek számos variációja lehetséges.

 (MTHI/Magyar Közéleti Szemle)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: