HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jó kormányzati döntések lehetnek: Kormányzati decentralizáció és a KKV jogi környezetének humanizálása!

Sötétebbnél sötétebb rekordok a mikrovállalkozások területén a rossz és elnagyolt jogszabályi környezet miatt a KSH adatai, az OPTEN adatai között.

 

Mérsékelt demokrata nyilatkozatok támogatják a minisztériumok vidékre helyezését, ahogy támogatandónak tartják a jogszabályok humanizálását a mikrovállalkozásoknál.

 

Lassan a politikai egyszerűsítés szintjén az a kérdés: Önfenntartó mikrovállalkozások, alkotó magyar emberek, vagy vagyonukat vesztett közmunkások hada legyen a sok magyar mikrovállalkozás tulajdonosa, alkalmazottai?

 

Magyarországon közismert, hogy a mikrovállalkozások és KKV adja a munkaerő foglalkoztatottságának túlnyomó részét a nem torzított, valódi piaci foglalkoztatásban.

 

Miközben 100-200 külföldi innováció munkahely létrehozását milliárdokkal támogatja a kormány, hangzatos kommunikáció mellett – a másik oldalon a piaci foglalkoztatást a bürokrácia rombolja 2014 évben már több, mint 10.000 cég törlési kezdeményezésével?!

 

Mi lesz a munkavállalók sorsa a felszámolások, törlési eljárások végén?

 

 

Miért költségvetési kiadásokkal és kényszerből kell közmunkába sodródni a vidéki önfoglalkoztató, alkotó kis cégek vállalkozóinak, munkavállalóinak a túlbürokrácia következményeként – teszik fel a kérdést a mérsékelt demokrata gazdaságpolitika részéről.

 

Egyértelműen megállapítható, hogy a 2010 utáni jogszabályi változások a magyar önfoglalkoztató és mikrovállalkozások hátrányát növelte.

 

Magyar mikrovállalkozások kritikus jogszabályi környezetben!

Ehhez társult a kormány piaci beavatkozó intézkedései, parlamenti döntések piactorzító, piacszűkítő hatásai.

 

 

Ezek a jogszabályok 2010-2014 között kerültek elfogadásra, eredményük révén a 4 év alatt akár cca. 100.000 piaci munkahelyet, piaci bevételből élő munkavállalót rosszabb helyzetbe hozva.

 

 

Nem lehet jelentős gazdasági érdeket találni a mikrovállalkozások tőkésítésre kényszerítése (erőszakkal), vagy éppen a cégbírósági eljárás elektronizálása, túlbírságolása, kényszer eljárásai szabályaira sem.

 

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: