HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Internetadót és korrupciót magyar gondolkodó nem támogat! Mérsékelt demokrata javaslatok a mikrovállalkozások védelmében a parlament és miniszter előtt.

 

Se szeri, se száma a lakossági, vállalkozások felháborodásának két, nagyon összefüggő politikai ügy miatt.

Ma még több tízezer mikrovállalkozás, egyéni vállalkozás áll a NAV eljárásai alatt.

A vállalkozások elleni hadjárat bürokratikus okaira mérsékelt demokrata gazdaságpolitika egyértelműen nemet mond.

 

Az internetadó egy megalázó bejelentés, a durva korrupciót előfeltételező USA kitiltások és magyar bejelentések után!

Világossá vált minden olvasó számára, hogy a magyar vállalkozások NAV és cégbírósági tönkretételére semmi szükség nem volt az elmúlt 4 év alatt.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata a vállalkozások aránytalan bírságolásáraés adóamnesztiára ösztönzi a jogalkotókat.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikus  már a tavalyi évben mikrovállalkozások védőcsomagját ( jogszabályra irányuló javaslatait )nyújtotta be a parlamenthez és a miniszterhez, aki utólag, a NAV eseményekre nézve  furcsa választ küldött.

Véleményeink és a Hírérték Magyarország tényközlései a véleményszabadság mellett az európai magyar gondolat mellett állnak ki.

 

Mérsékelt demokrata gondolkodás tiszteli a vállalkozás szabadságát és többlet teljesítményét szemben a korrupcióvsal és politikai kufársággal.

Ma már a jogalkotás súlyos kárait lehet és muszáj vizsgálni…..

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: