HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jó politika Magyarországon csak okos törvényekkel lehetséges – Mérsékelt demokrata álláspont

A múlt héten kiderült a jó politika még hiányzik Magyarországon. Folyamatosan új törvények kerülnek elő, majd kiderül csak hátrányt okoznak a magyar cégeknek, magyar embereknek.

 

Lassan egy évtizede lesz, hogy Magyarországon ennél nyitottabb  és döntéselőkészítésben alaposabb törvénykezés már jelen volt Magyarországon. Alkotó politika létrejöttéhez alkotó politikusok kellenek.

Országbíró Zoltán szerint a mérsékelt demokrata gondolkodásban alaptétel, hogy okos törvények az embereket szolgálják, életfeltételeiket javítják.

 

 

A mérsékelt demokrata politikus határozott álláspontja, hogy a 2010 utáni törvények nagy része herdáló a költségvetési pénzzel és kárt okoz a magyar életekben, magyar emberek vagyonában.

A választók mit szólnak ehhez?

A választók mit szólnak ehhez?

 

Modern új törvényekhez elmúlt 4 évben több szakpolitikai területen gyakorlati javaslatokat terjesztettek már elő minisztérium és parlament felé, azonban ezek hiányában ma magyar cégek mennek tönkre, magyar emberek kerülnek utcára.

Ilyenek voltak az adózás és cégek piacon tartásának előterjesztett anyagai. Ma ezek törvényi átültetései  hiányoznak.

 

 

Magyarországon meghozott jogszabályok hátráltatják az erdélyiek magyarországi vállalkozásait, hátráltatva ezzel a magyar-magyar családi vállalkozási és kivállalkozási kapcsolatokat.
Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata rendkívül hátrányosnak tartja a magyar-magyar gazdasági és jogviszonyokban a Romániában és Magyarországon alkalmazott vitarendezési gyakorlatot, annak jelentős eltérését.
Románia egy haladó és a piaci szolgáltatásra építkező utat választott a bírósági ügyek kiváltására  új munkahelyeket teremtve.
Magyarországnak érdemes a magyarság miatt saját rendszerét a Romániaihoz igazítani!
Erdélyi magyarok vállalkozásait is sújtja Magyarországon a 2010 után elfogadott cégekkel kapcsolatos törvénymódosítás. 
Rekordokat dönt Magyarországon a kisvállalkozások, egyéni vállalkozások bürokratikus törlése, bürokratikus felszámolása.
Jó politika Magyarországon csak a mérsékelt demokratákkal közös jó törvények, okos jogszabályok elfogadásával a magyar parlamentben lehetséges.  Ez magyar-magyar politikai érdek, s ezt bizonyítja az elmúlt 5 év. (MTHI)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: