HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Korszerű, új politikai igények a NAV elleni és korrupcióellenes tüntetésen

Miért kell kivárni egy előre belátható kortárs politikai igénynél az utcai demonstrációkat?

 

Mérsékelt demokrata politikai mérlegeléssel, megfelelő társadalmi párbeszéddel már 2010-ben kezelhető lett volna az új lobbitörvény politikai igénye, a korrupcióellenes lépések egyik alapjogszabálya.

 

Vágó Gábor politikus (Forrás:http://vagogabor.blog.hu/)

Vágó Gábor politikus
(Forrás:http://vagogabor.blog.hu/)

 

A jó kortárs politika személyiségeként Országbíró Zoltán mérsékelt politikus már ekkor, 2010-ben egy komplett és kidolgozott új lobbitörvényt adott le a parlament és a miniszterelnök részére.

 

Hol maradt el a korrupcióellenes kormányzati, vagy parlamenti döntés?  Kik mulasztották el a jó politikai akarat érvényesítését hatalmi helyzetben?

 

Látszólag egy szűk szakpolitikai értelmiség politikai igénye volt a korrupcióellenes kormányzati magatartás elvárása.

 

Azonban a tegnapi napon két nagyon fontos mozzanat európai kortárs politikai véleményt vitt az utcára:

– Nem pártok aktivistái, hanem tudatos állampolgárok gyűltek össze.

– Nem pártok a szervezők, hanem társadalmi felelősséggel rendelkező oknyomozók, volt adóhivatalnok tehát civilek.

 

Ez a tüntetés jó alternatíva volt a magyar politika agyonhallgató, állampolgárok jogvesztését, jogsérelmeit létrehozó politikai feudalizmusával szemben. Vágó Gábor eddigi politikai részvétele hitelessé tette a megmozdulást.

 

Hazánkban élő diplomata, külföldi újságíró és magyar dolgozó állampolgár megállapíthatta békés és új politikai lehetőség volt a korrupcióellenes demonstráció.

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból a tudatos állampolgárok értéknek tekinthetőek, javaslataik lényegesek a magyar politika alakulásában! (MTHI)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: