HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Elérhetők az Állami Számvevőszék öntesztjei a szervezet honlapján.

Az ÁSZ 2014. november 5-én sajtótájékoztatón jelentette be, hogy egyedülálló önteszt-rendszert dolgozott ki önkormányzatok és egyházi intézmények számára.

 

Az eseményen Domokos László elnök elmondta: az ÁSZ a közpénzügyi támogató és tanácsadó szerepéhez illeszkedően a korábbi évek ellenőrzési tapasztalatai alapján három öntesztet állított össze.

Az egyik önteszt az egyházi intézmények szabályszerű közpénzfelhasználását, a másik a települési önkormányzatok belső kontrollrendszerének fejlesztését támogatja, a harmadik pedig a helyi nemzetiségi önkormányzatok szabályszerű működését segíti elő.

 

Az öntesztek kitöltése önkéntes.

 

Az önteszt eredményén keresztül a kitöltő szervezetek pontos képet kaphatnak saját működésük szabályozottságáról, belső kontrollrendszerük állapotáról, illetve elősegíthető ezek javítása is. Az öntesztek a www.asz.hu/ontesztekoldalról tölthetők le.

Kiadó: Állami Számvevőszék (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 756 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 756 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: