HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Rögvalóság és kontraszelekció a politikai feudalizmus terméke a devizahitelesek ügyében

A  devizahitelesek ügye az egész ország politikai és gazdasági ügye a mérsékelt demokrata politikai szellemiséggel vizsgálva.

 

Egyenlőre a minisztériumi közlemény sokkolta a még józan gondolkodásra képes lakossági csoportokat, a “nagy megoldást” joggal elváró választókat.

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

 

Ismét tartani lehet az Országbíró Zoltán mérsékelt politikusként  által már évekkel ezelőtt felismert és nevesített “gazdasági holokauszt” új rohamától a magyar emberek, magyar családok között.

Nobel díjas közgazdász fogalmazta meg rövid időn belül az összefüggést a társadalmi károk növekedése és a politikai feudalizmus között.

 

Mérsékelt demokrata szemlélettel a korszerű szakpolitika minimum elvárás volna a tárcák részéről.

 

A napvilágot látott minisztériumi javaslat a magyar politikai rögvalóság és kontraszelekció végterméke.

Elég a függőben lévő végrehajtások kiugróan magas végrehajtási költségeire utalni, hogy miért nem jó a felkínált árfolyamon való forintosítása a devizahiteleknek. Megkésettsége mellett megtéveszti az eddigi kommunikációjával kivárásra biztatott magyar embereket.

A 256,5 frankhitel árfolyam a váltáshoz kíméletlen terheket hagy a 2006-2009 között reklámmal megtévesztett családokon.

 

Politikai és kormányzati kontraszelekció következménye, hogy a magyar  középosztály a devizahitelesek ügyének érzéketlen kezelése mellett a másik oldalról a mikrovállalkozások terhei és jogi hátrányai miatt kap súlyos törést, jelentős fogyatkozást.

 

Mérsékelt demokrata gazdaságpolitika a KKV és mikrovállalkozások világát okos törvényekkel támogatandó értéknek tekinti Magyarországon. (MTHI)

Reklámok

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: