HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Magyarországi politikai környezet kockázata – Horthy-korszak újraéledése

 

Magyarországon olyan politikai döntések születnek, amelyeket történelmi és politikai előéletű ismeretek nélkül nehéz megérteni.

 

Mérsékelt demokraták a középosztály számára “gazdasági holokauszt” jelenségének értékelik.

A kisvállalkozások, családok és fiatalok, nők, feltörekvő középrétegek politikai képviseletére építő politikai mozgalom, a mérsékelt demokraták történelmi zsákutcát látnak a visszaépülésben.

 

Hová engedjük tanulni tizenévesen gyermekeinket? Mivé akarják ma formálni Őket?

Hová engedjük tanulni tizenévesen gyermekeinket? Mivé akarják ma formálni Őket?

 

Miről is beszélnek a mérsékelt demokraták, a mai uralkodó politikai viszonyok és a Horthy-korszak közélete között?

 

Horthy-korszakban az arisztokrácia szerepe döntően befolyásolta az akkori társadalmi közéletet, a pártok és társadalmi csoportok politikai képviseleteit.

 

Mai Magyarországunkon egy új arisztokrácia, erőszakosan dinamikus létrehozása történik meg, szétszakítva a társadalom mintaképében a valódi teljesítményt a javaktól – álláspontunk szerint ugyanezen megfontolással.

Elköteleződött arisztokrácia önmaga miatt befolyásolja és befagyasztja a politikai átrendeződés lehetőségeit. A cél tehát átlátható.

 

Magyarország kockázata ebben a rossz irányú politikai törekvésben, politikai hatalom elképzelésben van.

 

Miért állítja a nagy politikai kockázat jelenlétét a mérsékelt demokrata politika?

 

Lassan, de felismeri a közalkalmazott, tisztviselői réteg, a fizetésből élő alkalmazotti réteg, együtt a megkárosodott középosztály rétegei, hogy két útra fordulhatnak a politika útvesztőjében.

Az egyik a konszolidált, modern és európai politizálás útja, amelyet a mérsékelt demokraták, mérsékelt liberálisok biztosítanak.

 

A nagy kockázatot, a történelem intéseit figyelve az adja, hogy ugyanezen rétegek csoportjai képesek a radikális jobboldali mozgalmak bűvkörébe kerülni. Horthy-korszak példájában ez tetten érhető és lekövethető.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: