HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Új politika, új politikai igények – Mérsékelt demokrata a politikai közép

A politikával foglalkozók egyre ismerősebbnek tartják a kialakuló magyar politikai viszonyokat – emlékezve a Horthy-korszak politikai, társadalmi elemzéseire.
Magyarország átalakuló helyzetbe került, amely következtében a társadalom önvédő reflexei a magyar politikában legyengültek.
Átláthatóság és társadalmi valós párbeszéd hiányában a politikai útvesztőben több kijárat rajzolódik fel – emberek, családok, társadalmi csoportok káraival.
 
Véleményszabadság és a kortárs politika az, amely a politikai zsákutcák elkerülését szolgálhatja.
A mérsékelt demokrata politikai gondolkodás jól körülírt, történelmi hagyományokkal bír és semmilyen más politikai műhellyel, párt ideológiai logikával nem összetéveszthető.
Gazdasági válság következményei, a 2004-től elkezdődött politikai morális határvesztés a társadalmi csoportok átrendeződését jelentette.
A rendszerváltás kori pártoktól függetlenül a feltörekvő középrétegek, alkalmazottak, fiatalok, egyetemisták,vállalkozók, modern családok, migrációra kényszerült magyarok politikai érdekeit és céljait fogalmazzák meg a mérsékelt demokrata értékek, vállalt politikai vélemények.
 
Mérsékelt demokraták politikai helyzete a korszerű, a kortárs középpárt lehet, egyben a radikális megnyilvánulásokat távol tartó, konstruktív mérsékelt liberális, mérsékelt demokrata politikai irány.
Magyarországon a politikai bal – jobb skálán a mérsékelt demokratákkal távolságból szomszédos politikai formációk balról a PM Párbeszéd Magyarországért, Együtt, Szociáldemokraták, míg  jobbról a MOMA, KDNP, JESZ. Radikálisnak tekintik és elhatárolódnak a DK, FIDESZ, JOBBIK, Liberálisok meglévő pártjait.
Politika útvesztői a rendszerváltás óta új politikai gondolkodást hoztak létre – ez a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás.
Liberalizmus radikális fokmérőjét tekintve a mérsékelt demokraták nem számítanak klasszikus konzervatív politikai platformnak, politikai besorolásában középerő.
Olyan politikai közép képviselete, amely a radikális liberalizmusnál jóval mérsékeltebb, de liberális elveket képvisel, radikális demokratáknál mérsékeltebben, de demokrata gondolkodással, kiemelten megőrizve a magyar kultúra, magyar hagyományok értékeit.
Európai közösséget vállaló korszerű patrióta gondolkodású, magyar érzelmű politikai gondolkodás a mérsékelt demokrata politikai gondolkodás.
 
Mérsékelt demokraták a rendszerváltás óta bekövetkezett átalakulások során kiépülő új középosztály, feltörekvő középrétegek, modern bérből-fizetésből élők, kisvállalkozók, kistermelők korszerű politikai véleményközössége, pragmatikus értékhordozója.
Gondolkodjon Velünk!  Alkossunk és mondjuk el véleményünket közösen! – Teszi közzé a Mérsékelt Demokrata honlap.
Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: