HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politikai hirdetések utóélete – politika ma

 

Közzétette honlapján az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a helyi önkormányzati és a nemzetiségi önkormányzati választási kampányban megjelentetett politikai hirdetésekre vonatkozó, sajtótermékek által megküldött tájékoztatókat.

 

http://www.freedigitalphotos.net/images/recruitment-and-reject-person-for-work-photo-p221510

Választás után a politika mit csinál?

 

A választási eljárásról szóló törvény előírása értelmében politikai hirdetést a 2014. évi önkormányzati választást megelőző kampányidőszakban is csak azok a sajtótermékek tehettek közzé, amelyek előzőleg eljuttatták hirdetési szolgáltatásaik árjegyzékét az ÁSZ részére. Az árjegyzékeket az ÁSZ 2014. augusztus 13-án tette közzé a honlapján.

 

A jogszabály alapján az ÁSZ által nyilvántartásba vett sajtótermékeknek a választást követő 15 napon belül tájékoztatniuk kell az ÁSZ-t a közzétett politikai hirdetésekről.

 

A tájékoztatás tartalmazza, hogy az adott sajtótermék az egyes jelöltek és jelölő szervezetek politikai hirdetéseit kinek a megrendelésére, milyen ellenérték fejében, mely időpontban és milyen terjedelemben tette közzé.
Az ÁSZ a határidő lejártát követően, a tájékoztató megküldését elmulasztó sajtótermékeknek egy alkalommal, 2014. november 3-án felhívta a figyelmét a törvényi kötelezettségük teljesítésére. A felhívás ellenére 5 sajtótermék nem küldte meg a politikai hirdetésekről szóló tájékoztatóját.

 
A beérkezett tájékoztatókat az ÁSZ feldolgozta és a www.asz.huoldalon a Választás 2014 menüpont alatt elérhetővé tette. Az ÁSZ a sajtótermékek által megküldött tájékoztatók tartalmáért felelősséget nem vállal.

Kiadó: Állami Számvevőszék (MTI-OS)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: