HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Nem lehet a politika iránya a vállalkozásból közmunkába kényszerítés! Javaslataik beépítését követelik a mérsékelt demokraták!

Mára mind a vállalkozások jogi környezetében, mind a devizahitelesek ügyeiben kiderült, hogy a mérsékelt demokrata, a parlamenti rendszerben, jogszerűen eljuttatott javaslatai teljes beépítése jobb kormányzati munkát eredményezett volna.

 

Új politika szükségességét jelzik a mérsékelt demokraták, mely igényt a legutóbbi közvélemény-kutatások alátámasztanak.

 

Súlyos gazdasági és politikai hiba Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata vezető szerint a rekord cégtörlés bürokrata és ÁSZ (NAV vizsgálat során) által is eredménytelennek minősített jogszabályok alapján.

 

A jogszabályok, melyek családokat, vállalkozásokat tettek tönkre 2010 után fogadta el a parlament.

Hasonlóan kritikus a helyzet a végrehajtások irreális jogi környezetében.

Döbbenetes az egészségügy képzési és ellátási állapota évekkel ezelőtti önmagához képest.

 

Új politika egyik ismérve, hogy nem vállalható eleme a vállalkozókat közmunkába csatornázó jogszabályi környezet.

Országbíró Zoltán politikai álláspontja, hogy a józan ész politikája, a mérsékelt demokrata politika éppen fordított irányt kínálna fel.(MTHI)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 472 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 472 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: