HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

2015 már választ adott: Nincs és nem volt szükség a magyar vállalkozások közel 40.000 – es cégtörlésére, magyar családok tönkretételére!

Mérsékelt demokrata politika alapelve, hogy lehessen hinni a kormánynak!  (Ott már nem választási ígéretek, hanem szakpolitikai felelősség kellene, hogy érvényesüljön.)

 

A NAV körüli vizsgálatok, az ÁSZ jelentése, majd a brókerbotrány és főként annak villám kártalanítása 2015-ben világossá tette a magyar emberek számára, a mérsékelt demokrata Országbíró Zoltán szerint:

Nem volt és nincs szükség a hazai mikrovállalkozások negatív rekordot egymás után több éven át kíméletlenül produkáló jogszabályi “kényszertörlési hullámára”.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata vezető

 

2010 óta folyamatosan a magyar vállalkozásokat védő, károkozó jogszabályi anomáliákat felmutató és megoldásokat kínáló indítványokkal éltünk a parlamenti bizottságok, a miniszterelnökség felé.

 

Romló ismételt negatív rekordok a magyar vállalkozásból élő családok kárára, miközben a javaslatok nem, vagy torzó formában épültek be a parlament elé kerülő jogszabályokba.

 

Vidéken és Budapesten sorra hagynak fel üzleteikkel, boltjaikkal a magyar vállalkozó, szolgáltató családok.

Üres üzletek a városok fő terei közelében és mellékutcáiban. (Kecskemét, Baja, Ráckeve, Budapest kerületei stb.)

 

Mérsékelt demokrata politika elvárása a magyar kormány és az országgyűlés felé, hogy valódi intézkedésekkel vessenek véget a “gazdasági holokausztnak” Magyarországon.

 

Mérsékelt Demokraták Magyarországon

 

Magyar emberek, magyar családok jogi környezete nem lehet az alkotó munka, alkotó vállalkozás gátja, lerombolója.

 

Országbíró Zoltán álláspontja, hogy a magyarok Németországba, Londonba, Spanyolországba, Svédországba elvándorlásának legfőbb oka: a mostoha és pusztító jogi és hatósági környezet a magyar mikrovállalkozások, magyar kereskedő-szolgáltató családok számára. (MTHI)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: