HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Nyugodt és szabad Magyarország! Mérsékelt demokrata politikai cél!

Magyarországon, Tapolcán a sokak által vélelmezett politikai és választási “üvegplafon” megrepedt.

 

Ehhez társul társadalmi jelenségként az értelmiségi és szaktudás elvándorlás tömegessége, idehaza a családi vállalkozások számára brutális “gazdasági holokauszt” hatását kifejtő 2010 után létrehozott jogi környezet.

 

 

Mérsékelt demokraták józan politikával állnak az emberek elé!

 

 

 

Válaszokat keres minden politikai szereplő, minden politikai formáció, minden politikai hang a tapolcai választói jelzésre.

 

 

Erre most hosszabb idő áll rendelkezésére a politikában résztvevőknek.

Nyugodt és szabad Magyarország! – Ez a mérsékelt demokraták politikai igénye és vezető gondolata.

 

 

Új politikai igények és új politikai irányok kellenek, erről szólnak az új politikai hang józan politikai érvei, parlamenti világba megtett ésszerű szakpolitikai javaslatai évek óta.

Egyértelmű fordulat történhet a következő fél évtizedben a rendszerváltáskor kialakított bal és jobb politikai törésvonal átalakulásával.

 

 

Segít ebben a választók által érzékelt politikai hegemónia a nagy politikai pártok táján, amikor a közpénzek eltűnéséről derülnek ki súlyos milliárdokat érintő jogesetek. (MTHI)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: