HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Lesz-e új, konszolidációt folytató kormány? Professzorokat és civileket várnak a kormányba a mérsékelt demokraták

Magyarország méltán lehet büszke ma még.

 

Kiművelt fők, emberi gondolkodású civilek bőven találhatóak a magyar közéletben.

Elég a vidéki és fővárosi professzorok széles személyi kínálatára gondolni, vagy a független és magyar elkötelezettségű társadalmi szereplők névsorát végigböngészni.

 

 

Kevés ugyanakkor a professzor és önállóan gondolkodó civil a kormány több száz szereplős apparátusában.

 

A mérsékelt demokrata gondolkodás a hazai elmúlt 5 évet támogatva, segítve a szellemi erő nagyobb koncentrációját hiányolja.

Autentikus politikai közép a kormány megújítását, emberi léptékűvé tételét várja Orbán Viktortól.

 

 

Egy új kormányba professzorokat és önállóan gondolkodó civileket várnak a mérsékelt demokraták, mert jelenleg a makrogazdasági sikerek elhomályosulnak az embertelen és hibát hibára halmozó  kormányzati kivitelezésben.

 

Szakpolitikai előkészítetlen javaslatok, szakpolitikai fiaskók teszik tönkre a gazdasági növekedés esetleges érezhető eredményeit.

Átláthatóság és társadalmi párbeszéd csak színes és humánus személyiségekkel valósul meg a szaktárcákban, a kormányzati döntéseknél.

 

Mérsékelt demokraták politikai célja, hogy az érdem és tehetség jobban érvényesüljön a magyar politikai kultúrában.

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: