HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jobbik vitorlájából a szél………..Mérsékelt demokrata a tényekre figyel

Sorakoznak a politikai tények, szinte komikus politikai helyzetek – melyekre a politikai retorika és politológusi háttér a “Jobbik vitorlájából próbálják kifogni a szelet!…” választ adja az érdeklődő párttagoknak, semleges választóknak.

 

Sem a halálbüntetés, sem a banki elszámoltatás ebben a formában nem szolgálta a Fidesz érdekeit, ezzel szemben felszántotta a magyar politikai ugart a Jobbik előtt, elfogadhatóvá téve elfogadhatatlan gondolatokat.(migrációs gyűlölet stb.)

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata állásfoglalásában kiáll a józan ész politikája mellett, ahol a politikai közép értékei közé tartozik a politikai korrektség hazai megerősítése.

A vezető mérsékelt demokrata elvi kérdésnek tekinti, hogy a politikai inkorrektségek halmaza nem vezet tartós politikai sikerhez, viszont a hiteltelensége súlyosan rombolja összességében a társadalomban a politikai kultúrát, politikai életet.

 

 

Megfogalmazott autentikus politikai közép más utat tart hasznosnak a magyar választók számára, pragmatikus közép politizálás megvalósításával.

 

http://www.freedigitalphotos.net/images/recruitment-and-reject-person-for-work-photo-p221510

Kikre nincs szüksége Magyarországon a politika éppen vezetőinek? Az alkotó emberekre, kisvállalkozásokra?

 

A politikai közép fókuszában a “A Jobbik szeléből kifogni a vitorlát!” lehetősége a méltányos, humánus magyar jogalkalmazás, a hazai élet irrealitások felőrlésével lehet.

Közép politikai értékelés szerint, ma a Jobbik közvetlen és pontos érzékeléssel rendelkezik a társadalom valós gondjaira nézve, megoldásai tévesnek látszanak, míg a Fidesz hatalmi politikai tüneményben él és fogalmaz.

 

Nem csökken a bajban lévő családok számossága, rekordokat dönt a családi cégek indokolatlan, bürokratikus törlése, felszámolása. Ez a Jobbik politikai észlelési módja mellett a pártnak kedvez.

 

 

“Jobbik vitorlájából a szelet kifogni” a valós társadalmi problémákra adott politikailag korrekt döntésekkel, a devizahitelesek ügyében, vállalkozások ügyében, egyedül élők és családok ügyében odafigyelő és gyors szaktárca és kormányzati intézkedésekkel lehetne – a politikusi  úrizálás, politikai inkorrektség teljes visszaszorítása mellett a Fidesz politikai világában. –  Vélekednek a mérsékelt demokrata politika alakítói.

 

Elmúlt félév külföldön  és belföldön alkalmazott politikája és politikai retorikája a Fidesz és Jobbik határait elhalványítja, tömbösíti őket – politikai kára felmérhetetlen Magyarországra nézve.(MDM Mérsékelt demokraták)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: