HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Európai polgárok – a politikai közép az európai polgár jogait pragmatikusan megköveteli Magyarországon!

“Az Európai Unió azért hirdette meg a polgárok európai évét 2013-ban, hogy felhívja a figyelmet az uniós polgárokat megillető jogokra.

A kezdeményezés keretében útnak indított tevékenységek egy része 2014-ben is folytatódik, de a hangsúly a május 22. és 25. közötti európai parlamenti választásokon lesz majd.

 

 

Idén Európa-szerte konferenciákra és más rendezvényekre kerül majd sor azzal a céllal, hogy párbeszéd alakuljon ki a kormányzati szféra, a civil társadalom és az üzleti élet valamennyi szintje között, különösen abban a tekintetben, hogy milyen fontos szerepet tölt be a képviseleti és részvételi demokrácia az Európai Unióban, és milyen eszközök segítik jelenleg is a demokratikus folyamatokban való részvételt Európában.”– Tette közzé annak idején az Európai Unió honlapja.

Új kormány okos ötlete a decentralizáció! Nagyok 2014-ig a társadalom kárai. Fotó: Árvai Károly

Új kormány okos ötlete a decentralizáció!
Nagyok 2014-ig a társadalom kárai.
Fotó: Árvai Károly

 

Azóta eltelt időben Magyarországon nem fejlődött sem a társadalmi részvétel, sem a társadalmi párbeszéd.

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy ezekre a magyar polgár és európai polgár jogos igényeire jó politikai választ kell megteremteni.

 

 

Európai polgár ma más helyzetben van Magyarországon, illetve más jogokat élhet meg Svédországban és Németországban.

Európai polgár magyarországi igénye ma nem több és nem kevesebb, mint az öncenzúra háttér kényszerének minden oldalról való beszüntetése a kormány és politikai hatalom részéről.

 

Tömeges online lap és újság szűnt meg elmúlt 5 év alatt, illetve soha nem látott rekordot ért el a bürokratikusan felszámolt önfenntartó cégek száma.

2015 egy rossz civil törvénnyel a civilek öncenzúráját erősíti meg.  Mérsékelt demokrata politikai álláspont: Nyugodt és szabad Magyarországot kell elérni!(MTHI)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: