HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Holokauszt nem vitatható, nem tréfa és nem homokozó, mert sokan halnak bele – Országbíró Zoltán politikusi álláspontja

Egyetemisták és holokauszt tanítás, holokauszt ismeretek. Vitát hozott a magyar sajtóban, miközben egy óriás mecset árnyékolja be a magyar emberek veszély érzetét.

 

Holokausztról mindenkinek ismeretei kell,hogy legyenek! – Állt ki a Pázmány Péter Katolikus Egyetem döntése mellett Országbíró Zoltán nyilatkozatában közéleti oldalán.

 

legion-of-honor-703435_640[1]

 

“A véleményszabadság korlátozását, sajtószabadság megnyírbálását, civil társadalom és felsőoktatás öncenzúrára kényszerítését nem támogatom, ahogy a mérsékelt demokraták a politikai korrektség utóbbi években felmerült problémáit a választókkal, mint európai polgárokkal fontos ügynek látják Magyarországon.”-Jelent meg a közösség felé.

 

Magyar öntudat, keresztény műveltség, európai politikai kultúra a holokauszt újra és újra fenyegető jelenségét megismerésre ajánlottnak tartja.

 

Az egyetemek kezét nem szabad megkötni véleményem szerint.-Fogalmazza meg a politikus.

 

Fontos ügyek Magyarországon feltáratlanok a fiatalok előtt, a politikai balladai homály fedi részleteiket.

 

Orientációjuk ezért fordulhat olykor szélsőséges politika irányába a felsőoktatás területén.

 

Magyar öntudat a mérsékelt demokrata szerint, ismeri a magyar történelem és a magyar politika hibáit, kontraszelekcióját. (Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata)

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: