HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai alternatíva szemléletével, a jó politika, jó alternatíva magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika, új politikusok. Politikai alternatíva egy új magyar politika része, új magyar politikus gondolkodással. MTHI tájékoztatás Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Holokauszt nem vitatható, nem tréfa és nem homokozó, mert sokan halnak bele – Országbíró Zoltán politikusi álláspontja

Egyetemisták és holokauszt tanítás, holokauszt ismeretek. Vitát hozott a magyar sajtóban, miközben egy óriás mecset árnyékolja be a magyar emberek veszély érzetét.

 

Holokausztról mindenkinek ismeretei kell,hogy legyenek! – Állt ki a Pázmány Péter Katolikus Egyetem döntése mellett Országbíró Zoltán nyilatkozatában közéleti oldalán.

 

legion-of-honor-703435_640[1]

 

“A véleményszabadság korlátozását, sajtószabadság megnyírbálását, civil társadalom és felsőoktatás öncenzúrára kényszerítését nem támogatom, ahogy a mérsékelt demokraták a politikai korrektség utóbbi években felmerült problémáit a választókkal, mint európai polgárokkal fontos ügynek látják Magyarországon.”-Jelent meg a közösség felé.

 

Magyar öntudat, keresztény műveltség, európai politikai kultúra a holokauszt újra és újra fenyegető jelenségét megismerésre ajánlottnak tartja.

 

Az egyetemek kezét nem szabad megkötni véleményem szerint.-Fogalmazza meg a politikus.

 

Fontos ügyek Magyarországon feltáratlanok a fiatalok előtt, a politikai balladai homály fedi részleteiket.

 

Orientációjuk ezért fordulhat olykor szélsőséges politika irányába a felsőoktatás területén.

 

Magyar öntudat a mérsékelt demokrata szerint, ismeri a magyar történelem és a magyar politika hibáit, kontraszelekcióját. (Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata)

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 207 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 207 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: