HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Jó ügyek és politika! Mérsékelt demokrata politizálás a kettőt összekapcsolja.

 

Jó ügyek és politika a mérsékelt demokrata politizálásban nem választható szét.

 

Teljesen téves iránynak tartja az autentikus politikai közép, mind a konzervatív pártok ideológia miatti társadalmi áldozatok nagy mértékét, ahogy a baloldali ideológiák miatti makrogazdasági vakvágányokat, melyet 2004-2015 időszaka felmutatott Magyarországon.

 

Számtalan Európában ismert, magyar sajtó által részben mellőzött statisztika utal arra, hogy a nevezett időszakban a nemzeti életszínvonal csökkent, vagy alig emelkedett, a társadalmi csoportok kárai iszonyatos szegénységet hoztak létre a lakosság felénél.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vezető mérsékelt demokrata: Országbíró Zoltán

 

Új politika, új politikai kultúra jellemzi a mérsékelt demokrata politizálást, tényekre és nem politikai retorikákra hagyatkozó politikai magatartással.

 

Vásárlói kosár és nemzetközi összehasonlítás mutatja meg leghitelesebben, hogy mennyit ért egy adott korszak politikája, kormányzása, szakpolitikai intézkedései.

 

Nemzeti átlagjövedelem, nemzeti életszínvonal jelentős politikai figyelmet igényel a mérsékelt demokraták politikai értékrendjében, mert a magyarság lehetőségei rejlenek benne.

 

 

Új ügyek a politikában a mérsékelt demokraták szerint tervezéssel, átlátható döntés előkészítéssel,  valamint a döntéshozói felelősség magasabb fokát kívánó aktív és valós társadalmi párbeszéddel, de tények alapján oldhatóak meg.

 

A mérsékelt politizálás politikai ikonja Országbíró Zoltán, határozott politikai álláspontja, hogy túl sok döntés előkészítési titkosítás torz politikát, valótlan statisztikákat eredményez. Az 50-es, 60-as évek példát adtak már erre.

 

Felmenti a politikus döntéshozókat a felelősségük alól, mivel tönkreteszi az érdemi politikai viták az új politikai ügyekben.(MTHI)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: