HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A becsült hátralékosok 10%-ra sem lesz jó a magáncsőd! – Középosztály egy új szelete belép, nagyobb része lesz a vesztes.

Mai napon az országgyűlési képviselők már az általános vitáját folytatják a magáncsőd új törvényének.

Tisztesség jegyében, a mérsékelt demokraták elismerik, hogy még tervezetről van szó.

 

Jó ügyek és politika kell, hogy érvényesüljön a törvénykezésben!

 

Családi vagyonfelügyelő, családi csődgondnok és közel félszáz fogalom kell, hogy megismerésre kerüljön a törvény részeként.

Első olvasatra látható, társadalmi szervezetek jelzik, hogy a törvény ebben a formában életszerűtlen.

Nem ad tartalmas választ a magyar eladósodott családok tényleges életszerű helyzetére!

 

Családi csődvédelem -egeret szült az elefánt?

Családi csődvédelem – egeret szült az elefánt?

 

Országbíró Zoltán, a téma politikus ismerőjeként “egy közel 7 éve zajló gazdasági szalámi taktika újabb szalámi szeletének tartja a törvényt”.

Politikusi véleménye, hogy a családi csődvédelem nagy lehetőség volna egy méltányos és az állam hibás szerepének megfelelő megoldásban, a devizahitelezésnél és kialakult jogi csapdájában élő embereknél.

 

Magyarországon a mérsékelt demokraták, a devizahitelezésben fontos hibákat állapítanak meg a kormányok és bankfelügyelet tevékenységében.

Ennek családok durva veszteségei, csődjei lettek a következményei. Számuk a hajléktalanok számosságát növeli.

 

Családi magáncsőd – családi csődvédelem mire lesz elég?

 

Középosztály további veszteségeit kellene, hogy kezelje ez a törvénytervezet, a mostaninál jóval magasabb arányban.

 

Kilátástalanságot mutat a jelenleg cca. 200.000 bedőlő devizahitelesből igen optimális becslés szerint is csak max. 10% léphet be a családi csődvédelem alá.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrataként a családi magáncsőd gondját a magyar politika kitüntetett kérdéseként kezeli s ezt várja a devizahitelesekkel együtt el a magyar országgyűléstől.

 

Mérsékelt demokraták a sok késedelem és politikai hiba miatt sokkal hatékonyabb országgyűlési döntést kérnek a magyar parlamenti frakcióktól.  (MTHI)

 

 

Reklámok

Information

This entry was posted on 2015-06-10 by in Alkotó politika, Életutak, Új politika, Új törvények, Civilek, Európában Magyarország, Fontos ügyek Magyarországon, Gazdasági holttér, Gazdasági környezet, Hatóságok és emberek, Háttér a politikában, Hírérték krónika, Holokauszt tegnap és ma, Jó ügyek és politika, Közép politizálás, Kelet-Közép-Európa, Kommunikációs és politika, Komoly ügyek Magyarországon, Kormányzati döntések, Korszerű politikai célok, Kortárs magyar politika, Magyarország alternatívái, Nyugodt és szabad Magyarország, Okos törvények, Politika ma, Pragmatikus politikai közép, Sorsok Magyarországon, Társadalmi párbeszéd, Társadalom, Tudatos választó, Vállalkozások és családok and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Navigáció

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: