HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Politikai hírek szóljanak a közadatokról, közadatokból!

Politika ma, ne legyen olyan, mint tegnap…..

 

Más a szerepe a közérdekű adatok hozzáférésének és újra feldolgozásának Európában, sajnálatosan más a helyzet Magyarországon.
Mérsékelt demokraták kifejezetten ennek közelítését szeretnék elérni a magyar emberek, családok érdekében.
Európa a munkaerő szabad áramlását tekinti értékei egyikének.

Európa a munkaerő szabad áramlását tekinti értékei egyikének.

Parlament elé az utolsó pillanatban került be a közérdekű adatok felhasználása vonatkozásában
a már több éve kimondott európai irányelv hazai jogalkotási javaslata.
 Jelenlegi tervezetében Európa és Magyarország picit közelebb kerülhet egymáshoz. Közadatok újra feldolgozása támogatja vállalkozások, civilek munkáját.
Bírósági perek, folyamatos az igénylő javára született bírósági döntések érzékeltették a közérdekű és közadatok sorsa Magyarországon elmarad az Európában létrejött szolgáltatási szemlélettől.
Ami a közadatoknál szolgáltatás maradt Európában, az a politika foglya lett Magyarországon.
Mérsékelt demokrata politikai szemlélettel az új törvény hasznos a kormánynak, Magyarországnak, magyar közéletnek. (MTHI)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: