HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

A jó kormányzás a jó politika része! Új építésügyi minisztérium és “kaláka” törvény lendíthet a lakásépítéseken.

Politika mindig párban jár a kommunikációval és hatalmi helyzetben a jó kormányzás politikai kihívásával.

 

Mérsékelt demokrata politizálás egy kritikus, de konstruktív politizálás, ahol a társadalmi hatások érzékelése fontos adat, fontos támpont.

 

Jó kormányzás a jó politika része, melyre a túlságosan befelé forduló politikai erő nem képes.

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata

 

Országbíró Zoltán vezető mérsékelt demokrata a kidobott pénz jellegű reklámfogások helyett, bevált eszközöket ajánl a kormányzat figyelmébe:

“Kiáltó a lakásépítések számának zuhanása, mélypontja.

Nemzeti közérzet egyik lényeges eleme a lakhatás, a lakáshoz jutás esélyének időhossza.

 

Meggondolásra alkalmas a kormány számára, hogy új építésügyi minisztériumot állítson lábra a kormány megújításakor!

Generációs lakáshiány, párhuzamosan igazi mélypont a hazai lakásépítésben………

 

Ehhez társulna a civilek által is kezdeményezett tudatos lakótelepi és tudatos lakhatási program!

Mérsékelt demokrataként a nemzeti bérlakáskezelő szervezet felállítását jónak látom.

 

 

Állam tisztes, de nyomott áron béreljen vissza magánszemélyektől lakásokat középtávra a fiataloknak, hiány szakmák fiataljainak (üres magántulajdonú lakások).”

Amit tudtunk régen, ideje felidézni....

Amit tudtunk régen, ideje felidézni….

 

Új politika egyik gondolata a közösségek, emberi kapcsolatok ideológiák nélküli javítása.

E kettős szempont jegyében a politikai közép szorgalmazza Magyarországon először az új politikai korszak alatt a “Kaláka” törvény megalkotását, mely széles körre tenné lehetővé az adómentes, munkaügyi jogszabályoktól mentes kaláka építkezéseket idehaza és magyarság által lakott területeken. (MDM)

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: