HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Új út Magyarországon a kritikus és konstruktív politika

Vezető mérsékelt demokrata, Országbíró Zoltán a konstruktív politika mellett áll ki, éppen Magyarország holnapja érdekében.

 

Akár Németország demokratikus belső viszonyai, akár Svédország demokratikus viszonyai bőven adnának közvetlen tapasztalatokat, miként kell megérteni és meghallgatni a politikai álláspontokat, alkotó módon.

 

Magyarország történelmének nagy pillanatait a kiegyezés, a konstruktív politikai párbeszéd időszakai hozták.

 

Bezárkozó, autoriter hatalom Magyarországon mindig visszavetette a lakosság és hazai vállalkozások helyzetét, verseny helyett durva politikai feudalizmussal hozva helyzetbe gazdasági szereplőket.

Európa ma néz szembe déli határain a háborúk miatti menekültek áradatával, Magyarország talán éppen holnap.

 

Mérsékelt demokrata politika a kritikus, alkotó és konstruktív politika, amely Magyarországon megszakadt a kiegyezés időszakának végével.

 

Diktatúrák alatt az alkotó és autentikus politikai közép nem létezik politikai értelemben.

Gazdag és sikeres európai tagállamok viszonyait szemlélve, észrevehető különbség van az alsó középosztály és középosztály számossága között.

 

Ezen országok, összhangban a mérsékelt demokrata politikai értékeivel, a kisvállalkozások, családi vállalkozások, emberi jogok magas színvonalon való támogatásával, segítő jogi környezetével előzték meg a többi országot.

 

 

A migráció olyan globális válság, melyben Magyarország számára jó politikai lehetőség a politikai feudalizmust átváltania a konstruktív politizálásra. Történelmi út lehetősége és korszakos politikai lehetőség.

 

Óriási különbségek találhatóak a politikai irányzatok között.  Magyarországon ma két – merőben politikai eszközeiben eltérő – politikai áramlat érti és érzi az emberek, vállalkozások gondjait, a rossz jogszabályok hatásait felismerve.

 

Az egyik a Jobbik, mely radikális politikai erőként elsöprő módon vonzza magához a választók csoportjait.

Másik a teljesen eltérő módon, mérsékelt politikai eszközökkel élő, autentikus politikai közép,a mérsékelt demokraták.

 

http://www.freedigitalphotos.net/images/recruitment-and-reject-person-for-work-photo-p221510

Kikre nincs szüksége Magyarországon a politika éppen vezetőinek? Az alkotó emberekre, kisvállalkozásokra?

 

Politikai problémák, káros társadalmi hatások felismerésében e két politikai erő messze előbbre jár, mint más hatalmon lévő, vagy ellenzéki politikai vonulat.

 

Politikai problémákhoz kapcsolt megoldásaiban a mérsékelt demokraták mérsékelt és európai szemléletű, elsősorban a politikai kultúra, jogi környezet változására építkezik.

 

 

Egy Horn Gyula politikájának valódi folytatását jelentő MSZP, akár radikális politikával is szintén képes lehetne megérteni a magyar emberek sorskérdéseit.

 

 

Ehhez szorosan kell visszatérniük Horn Gyula politikai színvonalához.(MDM)

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 589 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 589 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt szereti: