HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Érzékeny politikai terület: Közpénzek sorsa és migráció

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból a migráció olyan európai politikai ügy, mely valóságtartalommal bír Magyarországon s áttételesen kihat a magyar belpolitika alakulására.

 

Számtalan országban felkészült intézmények, szociális munkások és szociális háló veszi körül az idegen érkezőket. Ismert az egyházak karitatív szerepe ezen a területen.

 

Bizonyos mértékben igaz a határozott fellépés Németországban, Hollandiában is a beérkezés első fázisában.

Szeged a migráció átszálló helye.

Túlzottan hangos hazai politika a migráció körül több hátrányt jelent a magyarságnak, mint amennyi vélelmezett előnye.

Külpolitikában a túlzott  hazai retorika ellenérzéseket szül Szerbiától Németországon át Londonig.

E folyamat kárvallottjai az erdélyi és magyar külföldön élő családok, párok, fiatalok és dolgozó idősek.

 

Belpolitikai hátrány azonban még fokozottabb kockázatokat vetít előre.

A nem megfelelő humánummal fogadott menekültek összezördülése helyi lakosokkal, indulatba jött szélsőségesekkel napi veszélyt jelent.

 

Ilyen események és azok politikai felerősítése az ország új, régóta nem látott radikalizálódásához vezetheti el – messze elhomályosítva a közpénzek sorsát, a magyar emberek valóságos itthoni problémáit.

 

Mérsékelt demokrata igény az országban a menekültekkel szembeni érzéseket feltámasztó politikai sajtó csökkentése és tolerancia felébresztése, mert a belpolitikai nyugalom megőrzése minden más szempontnál fontosabb!

 

Párhuzamosan, gyors szakpolitikai lépések sorozata kell a migrációban (migrációs háló) új munkahelyek kialakítására, migrációs képzésre, szociális munkások nagyobb számú kibocsátására a képzőhelyekről!

 

Elnéptelenedett falvak bőven vannak Magyarországon, ahová a szakember menekült megfelelő szakértelemmel felkészítve beilleszkedhet.  Európai ügy, napi magyar valósággal a migráció!

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: