HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Atrocitások a következmények – jobb és hatékonyabb szakpolitika kell a migrációnál!

A magyar családok sok embert, sok családtagot vesztettek el háborúkban, rossz politikai döntésekben.

 

Mérsékelt demokrataként az okos és józan politikai kommunikáció mellett a határőrség és rendőrség átgondolt szervezését tartjuk megoldásnak.

 

Politikai utak és politikai vélemények!

Politikai utak és politikai vélemények!

 

Állampolgárok számára az adomány, a segítség ideje a mostani a háborúból menekülők számára és felé.

 

Hiányoljuk az MTVA csatornáiról a konkrét és tárgyilagos tudósításokat a menedék kérők országaiból folyamatosan!

 

Abból többet lehet megtudni miért is indulnak el szülők és gyerekek.

 

Mérsékelt demokrata politikai vélemény, hogy a menekültekkel előforduló atrocitások hazai szakmai és szakpolitikai késedelmek, hibák következményei.

 

Különösen feltűnő a különböző költségek és kiadott költségvetési pénzek felhasználása ezen a szakpolitikai szűk területen.

 

Tanuljunk a történelmünkből, mely jól értelmezett tanulság kihat a magyar holnapra is!

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: