HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Valódi konstruktív politika kell Magyarországon és Európában a mérsékelt demokrata politika álláspontja szerint

Elég végig sétálni Budapest, vagy Szeged terein, utcáin.

 

A tény, hogy számosan vannak máris külföldiek, migránsok, bevándorlók Magyarországon a lakosság által érzékelt.

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata politikai álláspontja, hogy Európával közös megoldás fékezheti csak a népvándorlás sodrását.

 

Valódi társadalmi párbeszéd és valódi konstruktív politika ideje Magyarországon a népvándorlás kihívásának időszaka.

 

Eltérően hangzanak Németország, Bulgária, Szerbia, Magyarország vezetőinek népvándorlással kapcsolatos nyilatkozatai.

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata a vállalkozások aránytalan bírságolásáraés adóamnesztiára ösztönzi a jogalkotókat.

 

Mérsékelt demokrata politikai nézőpontból ez diplomáciai és külpolitikai, majd belpolitikai korrekciót igényel Magyarországtól.

 

Európával legszorosabb kooperáció adhatja a legkevesebb terhet a magyar társadalomnak e világjelenség ügyében.

 

 

Mára biztonságpolitikai kockázatokkal bír, a nem humánus kezelése a menekültek magyarországi tartózkodásának, átutazásainak.

 

Szögezzük le – A népvándorlás igazi társadalmi párbeszédet és konstruktív politikát kívánna meg belföldön!

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 546 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 546 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: