HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Új forrásokat igényel a migráció kezelése! – Okos politikai döntések jobban védhetik Magyarországot, segíthetik a magyar kisvállalkozásokat, vállalkozókat!

Magyarország fokozott népvándorlási hullámokkal találja magát szembe.

Sok hibával kezelte az állam, az első jelentősebb csoportok migrációját, s ez ma bizalmatlanná teszi hírláncukon keresztül az új érkezők tízezreit.

 

Mérsékelt demokrata álláspont, hogy egy átlátható költségvetés és átlátható döntések felkészültebbé tették volna Magyarországot.

 

 

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata, gyors és hatékony, Európával összhangban lévő intézkedéseket szorgalmaz, a hadsereg bármilyen túlzott bevonása helyett.

 – Egyetlen jogszabály változtatása, a regisztráció gyorsasága fokozása és személyi létszáma körül szükséges.

– Helyszíni, egyszerűsített, azonnali regisztráció a már Magyarországon lévőknél. (Keleti Pu. stb.)

– Lehető legrövidebb úton a regisztráltakat továbbjuttatni, tovább kell segíteni útjukon Európába.

– Humánus és valódi emberi ellátást kell adni, az igen rövidre szabott, szabályozott regisztráció alatt.(max.48 óra)

Mérsékelt demokrata, elkötelezett magyar ember számára érthetetlenek a sorozatos késlekedések, amelyek súlyos helyzeteket hozhatnak létre!”

 

Különösen hangsúlyosnak ítéli meg a mérsékelt demokrata politika, a regisztráció ügyintézésének gyorsítását és személyi erőforrásainak bővítését, a bíróság hivatali erőforrásának bővítését a megfelelő jogalkalmazás érdekében.

 

Jó politika!

Országbíró Zoltán mérsékelt demokrata, az új politikai kultúrát támogatja

 

Országbíró Zoltán mérsékelt politikusi állásfoglalása, hogy az új forrásokat úgy kell megtalálni a népvándorlási anomáliák magyar kezeléséhez, hogy a magyar mikrovállalkozások, kisvállalkozások lehetőségeit is növeljék!

  • A migráció kezelése közben a tranzitzóna környékbeli kiskereskedőktől, élelmiszergyártóktól kerüljenek átlátható módon beszerzésre élelmiszer, kozmetikum stb.
  • Bíróságok forrásainak biztosításánál, csak a rászorultakra (költségmentességre jogosultak) kell szűkíteni a bírósági közvetítés állam által finanszírozott tevékenységét (ezt a magyar piac önállóan ellátja lásd. coach, reálmediáció, családállítás stb.), a forrásokat át kell adni az embercsempészek ügyeiben való bírósági eljárásokhoz.
  • Létre kell hozni önállóan a Társadalmi Segítő Gárdát (részben mérlegelve Dr. Simicskó István régebbi javaslatait) kizárólag önkéntes jelentkezésből kikerülő, képzett fiatalokkal.
  • Tárgyi  adómentességet kell biztosítani folyamatosan minden a migránsok segítését jelentő szolgáltatásnál, vállalkozásoknál átlátható és könnyített regisztrációs módon a vállalkozások számára, melyek önkéntesen vehetnek részt ebben. (Fordítás, ügyfélpont, tájékoztatás, pihenőhely biztosítása, buszos szállítás  stb.)

 

Európával közösen lehet elviselni a népvándorlást, mely mértékére még Európa is csak becsléseket tud tenni.

 

Magyarországnak okos rendeletekkel, kisebb átcsoportosításokkal van módja emberibbé tenni a menekültek vándorlását, elkerülve az egyre több ellenségessé váló migránst! (MDM)

 

 

Reklámok

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 431 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 431 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: