HÍRÉRTÉK – MAGYARORSZÁG

Magyar ma – Mai magyar! Mai idő, a magyar élet valódi politikai kérdéseivel! Magyarország európai magyar útja sikerességéért megfogalmazott politikai vélemény ma önmagában hírérték! Politikai látásmód és értékek az új politikai szemléletével, a jó politika várományával Magyarországon, független politikai vélemény magyarországi létéért – vélemények szabadon ez a kívánatos politikai trend! Hírérték mérsékelt demokrata szempontból. Magyarország lehet egy haladó állam. Nyugodt és szabad Magyarországot. Alkotó politika megerősödése a magyarnak lesz jó! Politikai vélemény, mely alkotó és a magyar politika része, új politikai gondolkodással. Minden politikai vélemény egyben politikai termék- ez az oldal is! Tájékoztatás sosem lehet teljes a politikai véleményeknél! Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek, közösen gondolkodva lesz jobb Magyarország!

Népvándorlási hullám egyik fele a csillapítás, másik fele az integráció kiépítése

 

Németországban a városok életét, a városok lüktetését terheli, de nem fékezi a migrációs hullám.

 

Berlin, Frankfurt hétköznapjaiban a migráció nem szembeötlő, érzékelhető csupán!

Önmagában ez már komoly aggodalmakat vált ki, de a németek kiforrott integrációs gyakorlattal rendelkeznek kormányzati, helyi önkormányzati szinten.

 

Vezető mérsékelt demokrata a következőkben foglalja össze az időszerű gondokat:

A kialakult helyzetben, már igen kevés az irányított kommunikáció a migráció ügyében.

Ráadásul a kezdeti kommunikációs stratégia, mára politikai csapda a kormánypárt számára.

 

Merre tartanak a politika által eszköznek használt törvények?

Merre tartanak a politika által eszköznek használt törvények?

Magyarországon hosszú évek után, valóban helyzetbe kell hozni a magyar embereket, magyar családokat versenyképesség és életminőség területein. ( család és vállalkozás valódi ösztönzése, civilek és vállalkozások tehermentesítése a bürokrácia alól stb.)

Integráció napi feladat ma már, a magyar állampolgárt haladék nélkül fel kell segíteni emelkedni – jelen helyzetéhez képest.

 

Új társadalmi csoport van jelen pillanatokon belül, az integráció keretében letelepedő, tartózkodó külföldiek csoportja.

Történik ez annak ellenére, hogy pillanatnyilag a migrációs beavatkozások Magyarországon, részben a mérsékelt demokrata politika szerinti elveken zajlik.

Ingyenes eljárás jó politikai döntés (erkölcsi bizonyítvány, felvételi díj stb.), de az ilyen procedúra is eljárás – nincs jelentős hatással a bürokráciára.

A bürokrácia, az eljárások, bevallások, adatközlések felesleges halmazának radikális csökkentését jelenti – erre van szükség!

MDM 

 

ELOLVASÁS UTÁN NYOMTASSA KI ÉS ADJA TOVÁBB ISMERŐSEINEK, BARÁTAINAK A VÉLEMÉNYÜNKET, KÖZLEMÉNYEINKET! LÁSSÁK ÉS OLVASSÁK AZOK IS, AHOL NINCS INTERNET!

Legyen Ön is tudatos polgár! Elolvasás után tegye közzé Facebook oldalán híreinket, adja tovább információinkat és közleményeinket ismerőseinek, barátainak! Mérsékelt demokrata politika a tudatos polgárról, a tudatos választóról szóló politika. Nyomtassa ki és adja tovább barátainak és ismerőseinek közösen messzebb jutunk!

Tudatos választók

  • 7 513 Gondolkodjunk közösen!

Rovatok

Mérsékelt demokraták

  • 7 513 Politika közösen gondolkodva!

Áttekintés az új témák közül

%d blogger ezt kedveli: